Havresekken > HAVRESEKKEN #29: Bakgårdsfest på Mesh

HAVRESEKKEN #29: Bakgårdsfest på Mesh

Vi trommer sammen til en forrykende konsertkveld i bakgården til innovasjonsfelleskapet Mesh lørdag 30. mai! Det blir fire konserter med balkan, jazz, elektronika med mer!

STED: Bakgården til innovasjonsfellesskapet MESH – Tordenskiolds gate 3
TID: Lørdag 30.mai kl 18.00 > >

ARTIST #96: BEINHARD BALKAN
Vi får storfint besøk fra Gøtebørg! Fem grønnkledde svensker utstyrt med saksofon, klarinett, tuba og trommer inntar bakgården i taktfast tallava-stil. Kast drammeglasset, hiv deg i lysekrona – tallafunk og fest til folket!

ARTIST #97: JAZZMONSUN
Denne trioen sysler med lavmælte oppsamlinger av vimpel-lett vind. Et mikrofoto av unge mennesker som flyter avgårde i akustiske omstendigheter. Dra ledningen ut av støpselet og plugg på ørene – jazz på kammerset!

ARTIST #98: KORTBØLGEBEATS
Funk på frekvenser du ikke visste fantes! Duoen er utstyrt med gitar, tuba og trommemaskiner og resirkulerer sin dansebare miks gjennom en vegg av gamle radioapparat! Gjør deg klar for et radiomirakel!

ARTIST #99: AMERICANALINJEN
Banjo slår sjeldent feil! Dette boblende brygget er kokt på nymalt bluegrass og vellagret americana der banjo, mandolin, gitar og flerstemt sang er hovedingrediensene! Old time for alle penga!

BILLETTER: Forhåndssalg kr 200 + bill.avg. / 150 + bill.avg (ordinær/student og honnør). I døra: Kr 250 for alle. NB! 18 års aldersgrense

> Lenke til billettsalg

> Lenke til Facebook-event

Skriv en kommentar

Send kommentar