Havresekken > HAVRESEKKEN #28: Havresekkens mekaniske verksted & 4-års jubileum!

HAVRESEKKEN #28: Havresekkens mekaniske verksted & 4-års jubileum!

Tre konserter og  overraskelser i en gammel nedlagt verkstedhall på Bjølsen!

Kveldens artister presenteres som anagrammer:

ARTIST #93: HELTEMODIG ALVORSTID
ARTIST #94: KANONLØSHET
ARTIST #95: TBA

Lørdag 24.mai 2014 er det klart for Havresekken #28! Forrige gang tok vi med oss en liten gjeng og hadde en svært hjemmekoselig kveld i stua til Odd Nordstoga. Denne gangen prøver vi på det stikk motsatte:

Vi vil ha med oss en stor gjeng og slå ut håret i den gamle verkstedhallen til KRO Produksjon på Bjølsen!

Det flotte bygget er fra 1912, og her er det rom for utfoldelse! Det blir grillings, spennende konserter og god stemning i skikkelig industrielle omgivelser. Og som alltid kan du regne med en og annen overraskelse. Sett av dato’n, inviter en venn og kom på fest på Bjølsen! Havresekken goes industrial!

KRO-TOMTA på Bjølsen ligger i Bergensgata 41. Det er enkelt å komme seg hit med kollektivtransport – både buss 54, 34 og 37 stopper like i nærheten. Det er også mulig å ta t-bane til Nydalen og spasere derfra.

BILLETTER: Forhåndssalg kr 200 + bill.avg. / 150 + bill.avg (ordinær/student og honnør). I døra: Kr 250 for alle. NB! 18 års aldersgrense
Forhåndskjøp på www.havresekken.no/billett

SERVERING: Vi selger leskende drikke av ulikt slag fra vår egen Palma bar. I tillegg fyrer vi opp grillen og serverer grillmat fra kl 18. Det blir også havreskjorter og havresekker (les: bærenett) til salgs + merch og plater fra banda. Vi tar både kort og kontanter.

Havresekken er støttet av Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.

Skriv en kommentar

Send kommentar