Havresekken > HAVRESEKKEN #24 – Villa Stenersen – tre konserter, og taffelljazz på rødt piano i den gamle statsministerboligen!

HAVRESEKKEN #24 – Villa Stenersen – tre konserter, og taffelljazz på rødt piano i den gamle statsministerboligen!

ONSDAG 4. SEPTEMBER kl. 19 | VILLA STENERSEN | Kun 100 billetter! Forhåndssalg: 150,- + bill.avg. / 100,- + bill.avg. (ordinær/student og honnør) Alle betaler 200,- i døra.

OBS: HAVRESEKKEN #24 ER NÅ UTSOLGT!

Onsdag 4. september inviterer vi deg til en musikalsk helaften i selveste Villa Stenersen på Vinderen – en funkis-perle i norsk arkitektur! De tre konsertene er som vanlig hemmelig, men det blir både funky finsk elektronika, poppa jazz og magisk felespill. Bli med på en musikalsk oppdagelsesreise i den gamle statsministerboligen!

Obs: dørene åpner kl.19 og det blir taffelmusikk fra husets røde piano og tilhørende servering fram til første artist begynner kl.20.

ARTIST#79: BLÅ HARDING
Denne fortyllende felespilleren og komponisten er en brobygger mellom folkemusikk, klassisk, improvisasjon og moderne musikk. På fiolin, hardingfele eller viola d’amore maner han fram alt fra vakre og melodiske slåtter og atmosfæriske eksperimenter til mørkere lydbilder. Som plateutgivende artist i tredve år har han samarbeidet med band og artister som Supersilent, Berit Opheim og Kari Bremnes både live og på plate. Han har stått på lista vår fra dag én, og endelig kommer han i sekken. Ja, til blå harding!

ARTIST#80: FUNKY FINNE
Denne fremragende finnen er både designer og musiker. Som musiker er han en del av den særegne skandinaviske skwee-bevegelsen som er kjent for en kombinasjon av stram, instrumental elektronika og funky R’n’B. Som designer benytter han seg av animasjon og motion graphics i et uttrykk som er både renskåret, lekent og fargesprakende. Live forenes dette i en energisk musikalsk og visuell smeltedigel du sent vil glemme. Gjør deg klar for et realt finsk fyrverkeri!

ARTIST #81: KVADRAT-KVARTETTEN
En av Norges mest lovende bassister leder an i dette fremadstormende bandet. Hver for seg har de fire bandmedlemmene en hel haug plater og prosjekter i bagasjen, men debutplaten sammen ga de ut i fjor på den amerikanske prog-labelen Cuneiform. Musikken deres er definitivt jazz, men jazz av typen som også rockepublikummet kan få et kick av. Her finnes både sartere popperler med fengende refrenger og rocka låter med hardtslående soloer. Moderne jazzkvartett møter indiepop!

Kun 100 billetter! Forhåndssalg: 150,- + bill.avg. / 100,- + bill.avg. (ordinær/student og honnør) Alle betaler 200,- i døra. NB: 18 års aldersgrense! Forhåndssalg via Billettservice:
Kjøp billett her!

OBS: HAVRESEKKEN #24 ER NÅ UTSOLGT!

SERVERING: Det blir servering. Det blir også havreskjorter og havresekker (les: bærenett) til salgs.

VILLA STENERSEN ligger i et villastrøk på Vinderen. Det er dessverre ikke anledning til å kjøre og parkere på selve eiendommen, men det er parkeringsmuligheter i selve Tuengen allé, like nedenfor. Offentlig transport: T-bane 1 (Frognerseteren) til Vinderen, T-bane 2 (Østerås) til Borgen, T-bane 6 (Husebybakken) til Borgen, Buss 46 (Ullerntoppen) til Vinderen T. Rutetider på ruter.no. Vi skilter når du nærmer deg, så du ikke skal gå deg vill i villastrøket, men adressen er Tuengen allé 10 c, og her er kart i tilfelle.

Havresekken er støttet av Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.

Arrangementet på:  FacebookUnderskog

Skriv en kommentar

Send kommentar