Havresekken > Havresekken #18: Musikalsk vandring på Grand Hotel

Havresekken #18: Musikalsk vandring på Grand Hotel

LØRDAG 18. AUGUST kl. 15 | 230,- + bill.avg. | GRAND HOTEL

I samarbeid med Oslo jazzfestival inviterer vi til Havresekk på selveste Grand under årets festival! Lørdag 18. august får du en ELEKTRONISK KOMET, KLASSISK HEST og SOULSJEFEN på Oslos mest staselig hotell. Vi skal besøke både Nobelsuiten, garasjen, og toppen av Oslos tak, men hvem som spiller hvor forblir en hemmelighet! Det kan også dukke opp eskalerende musikalske opplevelser underveis. Dette blir en svært eksklusiv konsert med maks 50 publikummere, så først til mølla!

OBS: felles oppmøte på Limelight Bar kl.15:00!

ARTIST #61 ELEKTRONISK KOMET
Denne karen har knapt rukket å forlate tenårene, men har allerede gitt ut to plater under to forskjellige artistnavn, høstet strålende anmeldelser fra norsk og utenlandsk presse, og vært en hyppig gjest både som artist og DJ på norske klubbscener og festivaler de siste par årene. Ikke rart norske medier konkurrerer i å kalle denne karen for vår tids vidunderbarn! Forvent elektronisk musikk ispedd både disco, funk, jazz og soul, og med en sterk tilstedeværelse av sent 1970-tall. På med danseskoa!

ARTIST #62 KLASSISK HEST
Denne gjengen er et spelemannslag, men ikke i vanlig forstand. Ikledd jockeydrakter fremføres sanger som handler mest om hest! Ensemblet inkluderer to medlemmer av Oslofilharmonien, en ellevill folkemusiker og en av norges mest kjente jazzmusikere. Foruten tradisjonstro galopp og gangar spilles irsk musikk, russiske drikkeviser, finsk tango og Bellman-klassikere. Og om halen passer hesten er det mulig de skifter takt (gangart) til tango og swing. Gjør dere klare for en musikalsk karavane gjennom 10 europeiske land, og for hits som “Den kastrerte hest” og ”Jeg er havren”. Spillegalskap!

ARTIST #63 SOULSJEFEN
Denne artisten ble signet til Warner allerede som 15-åring, og har gitt ut tre album til strålende kritikker og priser. Hun omtales gjerne som norges souldronning og musikken får ofte labelen neo soul. Nå om dagen trekkes hun mer og mer mot southern soul-rhythm & blues og hun har også vært innom bluesen og musikalscenen. Hun har en enestående tilstedeværelse og nerve i liveshowene sine, og på listen over tidligere samarbeidspartnere finner man blant annet Kid Andersen, MadCon, Paal Flaata og Jonas Fjeld. Are you curious?

# JAM #
Savner du jammene i Oslo? Havresekken tar ansvar og inviterer til jam etter konsertene. Ta med hornet eller slurva og kom! Ps: spre gjerne ordet!

BILLETTER: 230,- + bill.avg. kjøpes på forhånd via Billettservice. OBS: kun 50 billetter, så først til mølla!

GRAND HOTEL trenger vel egentlig ingen nærmere presentasjon. Hotellet ble grunnlagt av konditor Julius Fritzner og åpnet i 1874. Ibsen og Munch har hengt i kafeen, Madonna har fast rom hver gang hun er i byen og Nobels fredsprisvinnerne vinker fra balkongen. Fun fact: Brødrene Johnsen A/S foretok de aller første norske plateinnspillingene i et par av rommene i Grand Hotel 8.-10. desember 1904! Grand Hotel befinner seg midt i Karl Johans gate. Det blir muligheter for å kjøpe drikke på slutten av turen.

Havresekken er støttet av Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.

Arrangementet på:  FacebookUnderskog

Skriv en kommentar

Send kommentar