Havresekken > Havresekken # 7: Riksscenen

Havresekken # 7: Riksscenen

Årets siste sekk finner sted på en av de nyeste konsertscenene i Oslo, nemlig byens folkemusikkscene på Riksscenen i Schous Kulturbryggeri! Denne gangen byr vi på blant annet Tegneseriefolk og turboblås, Underlig vidunderlyd og vi får besøk av Frøken Prøysen.

Fredag 10. desember – 150,-  dørene åpner kl. 20

Artister denne gangen er:

ARTIST # 25 – Tegneseriefolk og turboblås
Det finnes ikke mange folkemusikere fra nord, men vi har huket inn den beste! Denne felespilleren har hekla seg inn i et vell av folkemusikkprosjekt nord for majorstuakrysset, men nå står hun på egne bein. Til julebukkens havresekk flyr vi henne inn for å spille spektakulær folk med et halvt dusin av våre beste blåsere!

ARTIST # 26 – Underlig vidunderlyd
Hver for seg spiller disse kara med blant annet Christian Wallumrød Ensemble, Trondheim jazzorkester og Eyewaterlillies. Sammen er de en underfundig og eksperimenterende duo med tenorsaksofon og trompet som låter elektronisk, men er 100% akustisk. Vi garanterer fri flyt i sekken når disse øreåpnerne tropper opp!

ARTIST # 27 – Frøken Prøysen
Denne stemmen får deg til å stoppe opp, glemme hva du drev med og bare høre hva den har å si. Stemmens innehaver vant fjorårets debutantpris fra Grappa og ga nylig ut sin debutplate til strålende kritikker. Gjennomarbeida norsk-pop med beina godt planta i et Prøysensk landskap.

ARTIST # 28 – TBA

Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd

Skriv en kommentar

Send kommentar