Havresekken > Det blir rock i Vinje

Det blir rock i Vinje

Vinjerock i Valdres tar et års pause, men fortvil ikke. I Aasmund Olavsson Vinjes hjembygd, Vinje i Telemark, blir det festival også neste år. På en nedlagt bensinstasjon.

Festivalen Bøgrend Autofest, som i år trakk nærmere 700 mennesker til en nedlagt bensinstasjon i Vinje i Telemark, gjentar suksessen og arranger festival også neste år. Under årets festival stod hele 14 ulike artister på scenen, deriblant kjente navn som Valkyrien Allstars, Odd Nordstoga, Amund Maarud. Festivalen ble til i løpet av to måneder i løpet av sommeren, og ble fullt og helt drevet på dugnad.

- Responsen på årets festival fra publikum, artister, presse og ikke minst folk i bygda har vært over all forventning. Det har vært en enorm vitamininnsprøytning og har inspirert oss veldig til å fortsette med festivalen, sier festivalgeneral Asgaut Bakken.

Morudes på Bøgrend Autofest 2010

5. – 7. august neste år er det duket for historiens andre utgave av Bøgrend Autofest, og gjengen bak festivalen lover mer moro.

- Vi er allerede i gang med programmet for neste år, og de første artistene slippes rett over nyttår. Da starter også billettsalget for neste års festival, sier Bakken.

Inviterer Vinjerock til samarbeid
Til de som hadde tenkt seg å ta turen til høyfjellfestivalen Vinjerock (1060 moh) i Valdres, har festivalgeneral Bakken en klar oppfordring:

- Ta turen til Aasmund Olavsson Vinjes hjembygd Vinje i Telemark (575 moh). Her får dere fantastiske kort- og langreiste artister samt lokalprodusert mat og drikke, ikke fullt så høyt over havet.

- Og dersom gjengen i Vinjerock har lite å ta seg til det neste året, står våre dører vidåpne for et samarbeid, avslutter Bakken

Bøgrend Autofest går av stabelen helga 5. – 7. august 2011.

VIDEO

BILDER

Skriv en kommentar

Send kommentar