Havresekken > Havresekken # 3: Kick-off til Kongene på Haugen

Havresekken # 3: Kick-off til Kongene på Haugen

Torsdag 26. aug / oppmøte på Tranen kl.19 / GRATIS!

Etter å ha arrangert tidenes fest på en gammel bensinstasjon i Vinje er vi endelig klare med ny runde Havresekken i Oslo. Havresekken #3 fungerer som kick-off for Kongene på Haugen-festivalen. Vi begynner oppdagelsesferden på Tranen kl. 19.00 før turen går videre til Galleri Ramsfjord og Collets Café. På reisen vil du få servert disse fire bandene, helt gratis:

ARTIST # 9
Årets oppdagelse for mange har vært denne gjengen som jakter etter lyden til en kvinne som ikke finnes. Eller finnes hun kanskje? Musikken er i grenselandet mellom rock og blues og sceneantrekkene overlesset med paljetter. De slipper sin debutplate i september og kommer til Havresekken for å gi oss en sniklytt!

ARTIST # 10
Sag, banjo og britisk aksent? Duoen kombinerer folkemusikk med samtidsmusikk og krydrer resultatet med elementer fra skrekkfilmens verden. De kaller det selv splatterfolk og har rørt folk til tårer verden rundt. På Havresekken spiller de helt akustisk. Den vareste og rarest konserten så langt i sekken?

ARTIST # 11
Denne mannen sier selv han spiller i for mange band. På Havresekken får du høre ham helt alene. Han er flasket opp på Slayer og spiller nå improvisert musikk som krysser alle sjangerhav vi kjenner til. BBC sa om hans siste plate: “Not for the faint of heart, but highly recommended”, så her er det bare å holde seg fast. Keep it loud! – AVLYST

En saksofonspillende og improviserende ringrev av beste sort kommer på besøk! Denne musikeren kommer fra øverste hylle og har spilt med både symfoniorkestre, folkemusikere, og en rekke poporkester, men på Havresekken stiller han solo! Som vi gleder oss!

ARTIST# 12
Hva får man når man kombinere norges beste beatbokser med en rapper fra Brooklyn? Rytmeavdelingen i denne duoen har samarbeidet med alt som kan krype og gå av norske hiphop-artister, jazzister og folkemusikere og rapperen kommer flyvende fra USA med kofferten full av historier. Hiphop i Havresekken!

——–

HAVRESEKKEN er en nystartet konsertserie i Oslo. En kveld i måneden gir vi deg artister du ikke vet at du liker, sanger du ikke har hørt, på steder du ikke visste du kom til å trives. Havresekken er hemningsløst sjangernøytralt, duggende friskt og befriende fritt for navlebuskende trendsjåvinisme. En kveld med Havresekken kan by på alt fra knallhard kveding til folkelig rock, seig jazz, stram elektronika eller fullstendig fri blues.

KONGENE PÅ HAUGEN er en gratis musikk- og filmfestival på St.Hanshaugen i Oslo. Kongene på Haugen presenterer musikken du snakker om i morgen. Kongene på Haugen samarbeider med Arthaus og gir Oslos befolkning Norges største utekino. En perfekt filmopplevelse med legendariske og klassiske filmer.
http://www.kongenepaahaugen.no/

Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd

Skriv en kommentar

Send kommentar