Havresekken > Artister

ARTIST # 3: SKAIDI

Skaidi - Foto | Eivind Kaasin

Programslepp for Havresekken # 2 (16.juni) er like rundt hjørnet…. Men først; Artist # 3 i Havresekken den 12. mai var Skaidi, med joikeren Inga Juuso og bassisten Steinar Raknes. Joik og jazzbass – perfekt kombo!

ARTIST # 3
Denne artisten er et kraftverk av en duo. De driver massiv energiforsyning formidlet gjennom joik og jazzbass, og får isvinden på vidda til å stilne og mørketida til å fremstå lun og vakker. Til Månefisken kommer de, klemt inn mellom spillejobber i Mexico, Japan og Sentral-Europa. Svette og tårer til Dovre faller!

Joik og Jazzbass her: Myspace | Spotify

Kjøp skiva her: Musikkonline

ARTIST # 2: Kong Sverre

Kong Sverre - Foto Eivind Kaasin

Kong Sverre - Foto Eivind Kaasin

Mens vi venter….. Kong Sverre var artisten som skjulte seg bak denne omtalen:

ARTIST # 2:
Neste artist ut er et 5-manns elektropopband fra bydel Østensjø. Sjefen i bandet er monark med en fortid som orgelinstruktør for husmødre i Akershus. På den siste skiva flyr gjengen høyt, mens de varter opp med sleske synther og takfaste trommemaskiner, ispedd underlige utfall på tre språk. Finn frem trommene, fyll opp lungene – dans til musikken!

Dans til musikken her: Myspace | Spotify

Kjøp den fantastiske musikken her: Beatservice | Tigershop

ARTIST #1 : Ingebjørg Harman Bratland

Ingebjørg H. Bratland på Havresekken # 1

I påvente av artistslepp for neste Havresekk, presenterer vi dama som skjulte seg bak følgende artistbeskrivelse fra forrige arrangement:

ARTIST # 1
Kveldens første artist er sanger og låtskriver fra dalstrøka innafor, og har en usedvanlig høy stjerne i Den Royale Krets, Rex. Ikke så rart når dama beviselig er Norges beste i sitt slag, og synger skjorta av de fleste. Med seg denne kvelden har hun Trygve Seim på sax og Andreas Utnem på trøorgel og trampeklapp. Hakeslepp i Havresekken!

Få hakeslepp her: www.myspace.com/ingebjorgbratland