Havresekken > Uncategorized

HAVRESEKKEN #28: Havresekkens mekaniske verksted & 4-års jubileum!

Tre konserter og  overraskelser i en gammel nedlagt verkstedhall på Bjølsen!

Kveldens artister presenteres som anagrammer:

ARTIST #93: HELTEMODIG ALVORSTID
ARTIST #94: KANONLØSHET
ARTIST #95: TBA

Lørdag 24.mai 2014 er det klart for Havresekken #28! Forrige gang tok vi med oss en liten gjeng og hadde en svært hjemmekoselig kveld i stua til Odd Nordstoga. Denne gangen prøver vi på det stikk motsatte:

Vi vil ha med oss en stor gjeng og slå ut håret i den gamle verkstedhallen til KRO Produksjon på Bjølsen!

Det flotte bygget er fra 1912, og her er det rom for utfoldelse! Det blir grillings, spennende konserter og god stemning i skikkelig industrielle omgivelser. Og som alltid kan du regne med en og annen overraskelse. Sett av dato’n, inviter en venn og kom på fest på Bjølsen! Havresekken goes industrial!

KRO-TOMTA på Bjølsen ligger i Bergensgata 41. Det er enkelt å komme seg hit med kollektivtransport – både buss 54, 34 og 37 stopper like i nærheten. Det er også mulig å ta t-bane til Nydalen og spasere derfra.

BILLETTER: Forhåndssalg kr 200 + bill.avg. / 150 + bill.avg (ordinær/student og honnør). I døra: Kr 250 for alle. NB! 18 års aldersgrense
Forhåndskjøp på www.havresekken.no/billett

SERVERING: Vi selger leskende drikke av ulikt slag fra vår egen Palma bar. I tillegg fyrer vi opp grillen og serverer grillmat fra kl 18. Det blir også havreskjorter og havresekker (les: bærenett) til salgs + merch og plater fra banda. Vi tar både kort og kontanter.

Havresekken er støttet av Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.

Havresekken #26 – Havresekkens julebukk

TORSDAG 19. DESEMBER kl. 19 | GAMLE TORSHOV SKOLE | Forhåndssalg: 150,- + bill.avg. / 100,- + bill.avg. (ordinær/student og honnør) Alle betaler 200,- i døra.

Torsdag 19. desember inviterer vi deg til en sjangerfri musikalsk helaften med tre artister midt på Torshov! Julaften kommer tidlig i år og dagen før ferien setter inn inviteres du opp til Gamle Torshov skole på en musikalsk juletrefest, uten så mye jul og tre – mest musikk og fest. De tre konsertene er som vanlig hemmelige, men det blir både energisk rumlerock, vakre slåtteslag og en TBA. Bli med på en musikalsk oppdagelsesreise til havrestjernen!

ARTIST #85: GRESK RUMLING
Vi snakker ikke om økonomien i Hellas, men et norsk band som så verdens lys for nøyaktig 10 år siden. Det var to brødre som startet bandet, men siden den gang har de blitt seks på scenen, sluppet fire album, en EP og spilt mer enn 400 konserter. Musikalsk har de også reist – fra rifforientert rock til mer beatbasert og melodiøs indierock med innslag av både gammel punk, funk, art rock og prog. Yndig og nyansert, men alltid med et bein godt planta i rocken og bøtter og lass med energi. Rumlerock fra Follo!

ARTIST #86: VAKRE SLÅTTESLAG
De spiller ikke metal, selv om navnet kanskje låter slik. Men musikken til denne gjengen er likevel svært kraftfull. Det er folkemusikk som er grunnmuren i lydbildet, men når hardingfele får selskap av cello og vibrafon oppstår en ny verden du raskt fortaper deg i. Ord som poetisk og meditativ har blitt brukt for å beskrive musikken til denne trioen, som har tre utgivelser bak seg. Nå skal de ta Havresekken med på en vakker og eventyrlig musikalsk reise. Kom og bli trollbundet!

ARTIST #87: VILL DUESANG
Denne sørlandsjenta kommer til Havresekken med sommerlige poplåter inspirert av fransk 60-tall, svale bossanovarytmer og personlige tekster om kjærlighet. Andre soloalbum kom nettopp og er produsert av selveste HP Gundersen. Platen har mottatt flust av superlativer, og hun gjester også de ferske og kritikerroste platene til Stein Torleif Bjella og Torgny. Denne kvelden på Havresekken glemmer vi at julekvelden er fem dager unna og tar oss heller en tur til et sommerlig Paris. Bisous!

BILLETTER: Forhåndssalg: 150,- + bill.avg. / 100,- + bill.avg. (ordinær/student og honnør). Alle betaler 200,- i døra. Forhåndskjøp billetter her! NB: 18 års aldersgrense!

GAMLE TORSHOV SKOLE eller “Lipper’n” som den kalles blant kjentfolk ligger midt på Torshov og det er enkelt å komme seg hit. Ta trikk 30 til Torhovparken eller trikk 11, 12 eller 13 til Torshov. Vi skilter når du nærmer deg, men her er kart i tilfelle: http://goo.gl/maps/YkK4a

SERVERING: Etter å ha blitt forbipassert av stedlige vikarer de to siste gangen blir det endelig servering fra vår egen Palma bar igjen. Det blir også havreskjorter og havresekker (les: bærenett) til salgs + merch og plater fra banda. Vi tar både kort og kontater.

Havresekken er støttet av Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.

Arrangementet på:  FacebookUnderskog

Se bilder fra blåturen på Telemarkfestivalen!

Blindbukk på Telemarkfestivalen 2012 med Philco Fiction på Lerkekåsa Vingård, Sigbjørn Apeland på MC-klubben i Bø og Next life på gamle Roots i Bø. Guide Torgeir Straand viste vei! (Foto: Eivind Kaasin)

> Se bildene i fullskjerm-modus her: